За нас

Датамап-Европа ООД е създадено през 1992 година. Фирмата е специализирана в геопространствени анализи, адресни, картографски и оптимизационни услуги.

Осигуряваме на клиентите си комплексни услуги – проектиране на базата данни и разработка на подходящ потребителски интерфейс, доставка на слоеве с географска информация, обучение на персонала и поддръжка на системата.

Подпомагаме бизнеса за по-добро планиране и отчетност, като нашите решения са съобразени с индивидуалните потребности на клиента.

Важна част от нашата дейност е и създаването на печатни карти и атласи, отличаващи се с качество и прецизност. В помощ на образованието, предлагаме учебни карти и атласи по история и география за всички класове, както и стенни карти.

Дейтамап лого
Дейтамап екип

Екип

Дейтамап разполага с висококвалифицирани професионалисти (ИТ инженери, математици, картографи и икономисти и др.). Благодарение на техния опит, знания и прецизност, намираме най-добрите и ефективни решения за нашите клиенти. Всеки член на екипа допринася за повишаване на качество на предлаганите продукти и услуги.

Опит

Имаме повече от 30 години опит с геоинформационни системи, с внедрени проекти в министерства, ведомства, общини и фирми. Сред тях са и реализации не само в България, но и в Румъния, Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина, Канада и други.

Нашите знания и технологии ни дават значително предимство при предлагането на GPS решения за контрол, отчетност и ефективно намаляване на разходите.

Дългосрочните ни инвестиция в географски бази данни (пътна мрежа и прецизна адресна информация) е оценено от успешни фирми предлагащи доставки със стотици и хиляди посещения дневно.

Дейтамап опит

Партньори

Дейтамап е партньор на Precisely. MapInfo, Spectrum Spatial са част портфолиото на Precisely (преди MapInfo и Pitney Bowes Software Inc.).
Партньорството на Дейтамап със създателя на популярната ГИС система MapInfo – MapInfo Corporation, датира от 1992 г.

Precisely logo

Дейтамап е член-основател на Българската Картографска Асоциация (БКА). БКА е учредена на 8 Април 2011 в гр. София от 40 български картографи и специалисти в картографската област.

БКА лого