Професионално изработване на карти за вашите проекти

Картите разкриват света около нас. Те са незаменим инструмент, независимо дали ни трябват за планиране на пътуване, за помощ в обучение, за анализи и сравнения или за повече информация. Приложенията на картите са много и са разнообразни. Повече от 25 години Дейтамап разработва и предлага карти, както в цифров, така и в печатен вариант. Проектирали сме стотици карти с различна тематика, обхват, размер и съдържание.

Картографски услуги
Цифрови карти

Цифрови географски карти

Разполагаме с цифрови данни, които покриват територията на цялата страна – релеф, административно деление, населени места, актуализирана пътна мрежа, улична мрежа на всички градове, адресна информация за големите градове и други. Имаме данни също за Европа и света. Можем да изработим различни цифрови карти според идеите и нуждите на клиентите ни.

Печатни карти и атласи

Предлагаме готови сгънати карти, атласи и стенни карти в различни размери. В асортимента ни влизат карти на България, на по-големите градове, Балкански полуостров, Европа, останалите континенти и света. Разполагаме с пътни, природогеографски, политически, административни, туристически и тематични карти. Всички те могат да бъдат персонализирани според желанията на клиента. За печатни карти по поръчка разгледайте нашите готови издания в електронния магазин maps.bg и помислете как искате да персонализираме, избраната от вас карта. Още за клиентските карти вижте тук.

Карти и атласи

За повече информация: